top of page

Yogamix voor jongeren

yoga op de mat & in de hangmat
voor tieners vanaf +/- het 3de middelbaar t.e.m. 18 jaar

yoga op de mat
​Elke neemt je mee in de ontspannende wereld van yoga op de mat, op een heel toegankelijke manier. Elke is 38 en is al jaren door de yogamicrobe gebeten. Als leerkracht zedenleer in het secundair onderwijs (Denderleeuw & Zaventem) ziet ze dagelijks wat stress met jongeren doet. Ze volgde bij Levenscirkel de verdiepende opleidingsmodule "tieneryoga" en geeft al enkele jaren met veel toewijding yoga onder de naam "Yoga voor Jongeren" aan deze doelgroep. ​
Verwacht je aan een les vol afwisseling, met  oog voor de juiste uitvoering van de yogaposes, met meditatie en/of visualisatie en ademhalingsoefeningen.  

yoga in de hangmat
Griet, yogadocent en bezielster van Levenscirkel, neemt de laatste yogales van de maand voor zich, en zal dan hangmatyoga aanbieden. Hangmatyoga, ofwel aerial yoga, is een uitdagende en acrobatische vorm van yoga. Enerzijds zal je groeien in kracht & zelfvertrouwen én anderzijds zal je leren los te laten. Mooie waarden, die je  als opgroeiende jong-volwassene absoluut kan gebruiken. Deze yogavorm is exclusief en de regio, en heel populair! Per lesuur zijn er 8 hangmatten voorzien. Meld je dus snel aan.

Follow Us

  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
IMG_20220601_213855_439.jpg

Wanneer?

op woensdag, 17u45 tot 18u45

Op de lesdagen voor hangmatyoga is er een groep om 17u45 en een groep om 19u

Sluit jouw zoon/dochter later in het schooljaar aan? Dat kan. We berekenen pro rata hoeveel het inschrijvingsgeld bedraagt.

Docent

Elke (op de mat) & Griet (in de hangmat)

Prijs

prijs voor 19 x yoga op de mat: €190 (met Elke)

prijs voor 7 x yoga in de hangmat: €105 (met Griet)

prijs voor álle 26 lessen -> €295​

De lesreeks start vanaf 6 deelnemers

Locatie

Levenscirkel, Poverstraat 16A, 1700 Sint-Martens-Bodegem

Parkeren kan op het Dorpsplein van Sint-Martens-Bodegem (op minder dan 5 min. stappen)​

Levenscirkel logo cirkels apart oranje.png
bottom of page