top of page

Yin Yoga

Een zachte yogavorm

Deze zachte yogavorm richt zich op het creëren van ruimte in je bindweefsel en je gewrichten. Door een houding lang aan te houden (en niet te dynamisch te bewegen zoals bij actievere yogavormen) bereik je het stugge bindweefsel diep in jouw lichaam. Door je helemaal aan de houding over te geven, door spanning los te laten en door de zwaartekracht haar werk te laten doen, zal je voelen dat er ruimte ontstaat. Letterlijk en figuurlijk. Bij alle yin-houdingen stimuleren we meridianen door middel van stretch of druk. Daardoor bevorder je de doorstroming van Chi, jouw levensenergie, dé basis van een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

 

Yin Yoga en mindfulness zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De basisprincipes van mindfulness lopen als een rode draad doorheen de lessen. Je oefent in niet oordelen en leert om je aandacht naar het hier en nu te brengen. Lichaam en geest gaan daardoor in diep herstel.

 

Instappen kan je op elk moment. Geschikt voor alle niveau's, ook voor moms to be. 

Follow Us

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Levenscirkel logo cirkels apart oranje.png
yoga_Levenscirkel_Griet_Muyshondt_Yin_yoga_3.jpg

Wanneer

elke maandag om 20u45 (Griet)

elke andere dinsdag om 20u45 (Griet)

elke donderdag om 20u45 (Elke)

elke andere zondag om 11u15 (Griet)

Docent

Prijs

1 les: €16

10 beurtenkaart: €150 (1 jaar geldig)

20 beurtenkaart: €280 (1 jaar geldig) 

Meebrengen

yogamat, deken, en eventueel yogaprops zoals een yogakussen, een blok en een riem (ook te koop bij Levenscirkel)

Locatie

Levenscirkel, Poverstraat 16A, 1700 Sint-Martens-Bodegem

parkeren: Dorpsplein van Sint-Martens-Bodegem (op minder dan 5 min. stappen)​

Inschrijven

Is dit jouw eerste reservatie bij Levenscirkel?


Reserveren doe je ALTIJD ONLINE, via de online agenda van MomoYoga. De eerste keer voer jij jouw gegevens in. Vanaf dan kan jij eenvoudigweg jouw lessen reserveren, verplaatsen of annuleren. 

 

Annuleren kan kosteloos tot 4 uur voor het startuur. Annuleer je nadien, dan wordt die beurt van jouw tegoed afgetrokken.

Levenscirkel logo cirkels apart geel-1.png
Levenscirkel logo cirkels apart oranje.png
Levenscirkel logo cirkels apart rood.png

"De passie, warmte en rust die Griet uitstraalt, voelt iedere yogi in haar gezellige studio alsook in jouw eigen thuis cocon via haar online live sessies. Iedere deelnemer, met elk zijn verhaal, beperkingen omarmt Griet in alle discretie en zo vinden we elk ons plaatsje in haar fijn yoga nest. Onder de warme vleugels van Griets Levenscirkel herbron je jezelf met ontspanning, ontlading en balans ! Een must om mee in die Levenscirkel te stappen🙏🏽 Namaste !"
 

- Nancy Binst - 

bottom of page