top of page

Yoga coaching

Een 'life changing' yoga traject

Wil je graag stevige stappen zetten? Wil je groeien in kracht, lenigheid en bewustzijn op een manier die bij je past? Niet enkel op fysiek, maar ook op mentaal/emotioneel & eventueel spiritueel vlak?

 

Dan nodig ik je graag uit om12 sessies lang samen op stap te gaan. In een traject op maat gaan we op zoek naar díe yogavorm die het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid en bewegingsmogelijkheden. Week na week leer je dieper en makkelijker te ontspannen. Je bouwt kracht en flexibiliteit op, en merkt hoe je levenskwaliteit, bewegingsvrijheid en bewustzijn toenemen.

Welkom...

Follow Us

 • LinkedIn
 • Facebook
 • Instagram
yoga_Levenscirkel_Griet_Muyshondt_Yin_yogacoaching.jpg

Voor wie?

Dit yogatraject is er voor iedereen die serieuze stappen wil zetten in zijn gezondheid en persoonlijke groei. Je kan bij me terecht met o.a. deze vragen:

 

 • ik wil ontdekken welke vorm van yoga het beste bij mij past

 • ik heb al wat yoga-ervaring, en wil me verder verdiepen

 • ik ervaar fysieke klachten (hoofdpijn, rugklachten, moeilijke spijsvertering, stramheid, heupproblemen, slaapstoornissen, ...) en wil deze problemen van 'binnenuit' bekijken en aanpakken

 • ik zit op de rand van een burn-out/bore-out of depressie en wil terug in mijn kracht komen

 • ik doe aan topsport en wil op een duurzame manier blessures voorkomen

Levenscirkel logo cirkels apart geel-1.png
Levenscirkel logo cirkels apart oranje.png
Levenscirkel logo cirkels apart rood.png

"De uitlaatklep die yoga me biedt, is bijzonder geruststellend. Ik presteer ook beter en ik voel me letterlijk positiever in het leven staan. Het is niet zo dat yoga een vlucht zou betekenen uit de werkelijkheid, integendeel helpt dit mij om beter om te gaan met uitdagingen, meer mogelijkheden te zien en om van mijn prestaties te genieten. Ik lijk meer tijd te hebben en kan mijn dag zinvoller invullen dan doelloos voor de televisie te hangen na een zware dag op het werk."

 - Daphne - 

Wat kan je verwachten?

 • we starten met een grondige intake, waardoor we helder krijgen hoe jij nu - op dit moment - in het leven staat, en waar je naartoe wilt

 • vervolgens gaan jij en ik samen 12 sessies aan de slag: 1u privéles per week met daarin veel yoga, relaxatie-technieken, meditatie en ook ademhalingsoefeningen

 • reken op persoonlijke begeleiding met tips, advies en oefentips voor thuis. Je verkent meerdere yogastijlen om zo dé stijl te ontdekken die jou het beste ligt: vinyasa, hatha, yin, yin/yang, en aerial yoga (hangmatyoga)

 • dit alles is steeds op maat. We starten in jouw comfortzone en bouwen vertrouwen op in een sfeer van rust en ruimte. Stap voor stap, met veel respect voor jouw tempo en zijn

 • laagje na laagje voel je hoe spanning wegsmelt, hoe je dieper bij je kern komt, bij je eigen stem, je intuïtie, je kracht.

 • Laat je verbazen hoe snel je kan groeien en evolueren.

yoga_Levenscirkel_Griet_Muyshondt_vinyasa_yoga_2.jpg
Levenscirkel logo cirkels apart geel-1.png
Levenscirkel logo cirkels apart oranje.png
Levenscirkel logo cirkels apart rood.png

Praktisch

Wanneer?
De timing van het traject is volledig bespreekbaar. We leggen onze agenda's bij elkaar en plannen in. Tijdens het eerste intakegesprek, stel je gerust al jouw vragen en leg je jouw bezorgdheden op tafel. Op die manier krijg ik een duidelijk beeld van de richting die we kunnen inslaan. Een intakegesprek van 60 minuten kost €55. Na het intakesgesprek beslis jij dan of we samen verder gaan.

bottom of page