Yoga Flow

Een continue stroom van bewegingen, meditatie en ademhalingsoefeningen.

 

op donderdag - 20u-21u met Jurgen
​De yogaflow van Jurgen is als een continue stroom van bewegingen, meditatie en ademhalingsoefeningen met extra aandacht voor het bindweefsel in het lichaam: de fascia. Verwacht geen power- of acrobatische yoga, maar een zachte en toch uitdagende training van lichaam en geest, waar het leren kennen en aanvaarden van je eigen limieten centraal staat.

op vrijdag - 12u15 - 13u15 met Céline

Céline's yogales is down to earth. Verwacht je aan een evenwichtige mix van Yangoefeningen waarvan je het lekker warm krijgt, aangevuld met relaxerende yin yoga poses. Een zweverige les vindt je bij haar niet, wel een feel good moment met de nodige informatie en hier en daar wat humor. ​Een les waarbij je dus fit in je vel zal voelen.

 

Follow Us

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Levenscirkel logo cirkels apart oranje.png
Jurgen-yogaflow.jpg

Wanneer

Docenten

Prijs

1 les: €16

10 beurtenkaart: €150 (1 jaar geldig)

20 beurtenkaart: €280 (1 jaar geldig) 

Meebrengen

yogamat, deken, en eventueel yogaprops zoals een yogakussen, een blok en een riem (ook te koop bij Levenscirkel) 

Locatie

yogastudio: Poverstraat 16A, 1700 Sint-Martens-Bodegem

parkeren: Dorpsplein van Sint-Martens-Bodegem (minder dan 5 min. stappen)​

Inschrijven

Is dit jouw eerste reservatie bij Levenscirkel?


Reserveren doe je ALTIJD ONLINE, via de online agenda van MomoYoga. De eerste keer voer jij jouw gegevens in. Vanaf dan kan jij eenvoudigweg jouw lessen reserveren, verplaatsen of annuleren. 

 

Annuleren kan kosteloos tot 4 uur voor het startuur. Annuleer je nadien, dan wordt die beurt van jouw tegoed afgetrokken.

Levenscirkel logo cirkels apart geel-1.png
Levenscirkel logo cirkels apart oranje.png
Levenscirkel logo cirkels apart rood.png

" Levencirkel en dus ook Griet zijn gewoon gewoon, (h)eerlijk, puur, professioneel doch ook met enorm veel respect voor ieders grenzen en tempo. Of het nu voor yoga, workshops of ligconcerten zijn, je voelt vanaf de aankomst de rust en puurheid.....en dat is top. Het zijn lastige tijden en hoop binnenkort weer is fysiek langs te gaan. Namasté."
 

- Tom B.-