top of page

Yogamix voor jongeren

yoga op de mat & in de hangmat
voor tieners vanaf +/- het 3de middelbaar t.e.m. 18 jaar

yoga op de mat
​Elke neemt je mee in de ontspannende wereld van yoga op de mat, op een heel toegankelijke manier. Elke is al jaren door de yogamicrobe gebeten. Als leerkracht ziet ze dagelijks wat stress met jongeren doet. Ze volgde bij Levenscirkel de verdiepende opleidingsmodule "tieneryoga" en geeft al enkele jaren met veel toewijding yoga aan deze doelgroep. Verwacht je aan een les vol afwisseling, met  oog voor de juiste uitvoering van de yogaposes, met meditatie en/of visualisatie en ademhalingsoefeningen.  

yoga in de hangmat
Hangmatyoga, ofwel aerial yoga, is een uitdagende en acrobatische vorm van yoga. Enerzijds zal je groeien in kracht & zelfvertrouwen én anderzijds zal je leren los te laten. Mooie waarden, die je  als opgroeiende jong-volwassene absoluut kan gebruiken. Deze yogavorm is exclusief en de regio, en heel populair! Per lesuur zijn er 8 hangmatten voorzien. Meld je dus snel aan.

Zie je de hangmatyoga niet zo zitten? Kies dan eerder voor de formule met enkel yoga op de grond. Opgelet, je hebt dan ongeveer één keer per maand geen les. Klik hier door.

Heb je weinig tijd en is wekelijks yoga teveel voor je? Heb je anderzijds wel zin in hangmatyoga? Klik dan hier door voor deze formule.

Follow Us

  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
IMG_20220601_213855_439.jpg

Wanneer?

op woensdag van 17u45 tot 18u45 vanaf 18/9/24 tot 21/5/25

(geen les tijdens schoolvakanties of op feestdagen)

Docent

Prijs

€285

Graag een proefles? Kan, aan €8. Meld je aan via mail.

Locatie

Levenscirkel, Poverstraat 16A, 1700 Sint-Martens-Bodegem

Parkeren kan op het Dorpsplein van Sint-Martens-Bodegem (op minder dan 5 min. stappen)​

Levenscirkel logo cirkels apart oranje.png
bottom of page