top of page

Annelies L'Ecluse

Hatha yoga teacher

Follow Us

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

​Ik proefde voor het eerst van hatha yoga toen ik einde 20 was. Ik volgde toen les in Yoga Ternat. Na een pauze van een paar jaar – het starten van een gezin - nam ik de draad weer op. Ik raakte meer en meer in de ban van yoga en begon me te verdiepen in de yogafilosofie.


Het lesgeven startte in 2013 met een vraag van een collega waar ik moeilijk nee tegen kon zeggen want je yoga ervaring mogen delen met anderen, dat is buitengewoon heerlijk. Ik volgde een 4 jarige opleiding Integrale Yoga in de ashram Yoga Vedanta Aalst. Daarnaast volgde ik lessen bij internationale yogi’s zoals Kenny Graham, Anat Geiger, Marc St Pierre en Joachim Meire tijdens Yogaland 2016, 2017 en 2018. Zo mocht ik proeven van verschillende vormen van yoga zoals Ashtanga, Vinyasa, Aerial en Yin Yoga.

 

Ik blijf me verder verdiepen want het yogapad eindigt nooit. Mijn lessen worden rustig opgebouwd zodat je de tijd hebt om te landen op je matje en in het nu te komen. Na wat losmaakoefeningen die de spanning uit ons lichaam laat vloeien, zijn we klaar voor enkele krachtige houdingen met veel aandacht voor anatomie. Doorheen elke les is de ademhaling de rode draad. Die geeft je kracht én ontspanning. Tot slot eindigen we met een deugddoende ontspanning. Ik verwelkom je graag op een van mijn lessen.

Levenscirkel logo cirkels apart oranje.png
bottom of page